Sociale

Në kuadër të veprimtarisë “Java e Fëmijëve Jetimë” që zhvillohet nën kujdesin e Presidentit Ilir Meta, zv/ambasadori i Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, z.Bai Yunbin vizitoi sot ekspozitën e hapur me këtë rast pranë Presidencës.Në aktivitetin ku merrnin pjesë nxënës të shkollave 9-vjeçare "Hillary Klinton” dhe"100 Vjetori i Pavarësisë", si edhe nxënës të gjimnazit “Ibrahim Rugova” në Kamëz, Yunbin, shprehu solidaritetin e tij me fëmijët

Media Galeri