Politikë

Pak pasi ministri Xhafaj ftoi në sfidë Lulzim Bashën për vërtetësinë e audio-përgjimit, vjen edhe reagimi i Partisë Demokratike.Ka qenë Edi Paloka, nënkryetari i kësaj partie që përmes një deklarate për mediat sot, e quan karshillik ndaj shqiptarëve dhe opozitës qëndrimin e Fatmir Xhafës.Gjithsesi, në rreshtat e Edi Palokës nuk ka një përgjigje konkrete rreth sfidës së ministrit Xhafaj për dorëheqje të tij nëse audio-përgjimi është i vërtetë, dhe dorëheqj

Media Galeri