astronomi

Një stuhi masive diellore është nisur në rrugëtim drejt Tokës, dhe ka gjasë që të godasë në ditët në vijim.Stuhia u krijua nga një shpërthim diellor, që do të thotë një shpërthim i madh në atmosferën e diellit,  që gjeneroi grimcat e ngarkuara më parë këtë javë.Grimcat e ngarkuara nga dielli po lëvizin drejt Tokës dhe mund të prishin rrjetet e energjisë, orientimin e anijeve dhe operacionet satelitore.Grimcat diellore pritet të godasin Tokën, dhe gjit

Media Galeri