Transmetuar më 09-11-2022, 15:41

Teologu i njohur Miron Cako ka qenë ditën e sotme i ftuar në Shqipëria Live teksa ka folur mbi besëtytnit dhe besimet e ndryshme në masën e gjetë të popullsisë.

Ndër të tjera në fjalën e tij Cako ka treguar se e hëna nuk është dita e parë e javës. Sipas tij dita e parë e javës është e diela dhe 7 ditëshi mbyllet me të shtunën.

“E hëna nuk është dita e parë e javës sepse dita e parë është e diela. 7 ditëshi mbaron me të shtunën.”- tha Miron Cako.