Maqedoni Politikë

Masat për rritjen e besimit do ta forcojnë miqësinë dhe si dy fqinj të mirë do të zgjidhim të gjitha problemet, përfshirë edhe kontestin rreth emrit të Maqedonisë.Ky ishte mesazhi pozitiv që përcollën dy shefat e diplomacive, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Kotzias. Ministri i jashtëm greke tha se çështja e emrit duhet të zgjidhet në bazë të rregullave të shkruara, duke iu referuar kështu vendimit të Bukureshtit se pa zgjidhjen e çështjes së emrit Maqedonia nuk mund

Media Galeri