katar-2022

Ambasadori i Shtetit të Katarit në Tiranë, Ali bin Hamad Al Marri organizoi një mbrëmje miqësore me gazetarë dhe njerëz të medias në Shqipëri, me fokus të veçantë Kampionatin Botëror të Futbollit FIFA World Cup Qatar 2022™, kampionat i cili...