edukate-fetare

Presidenti Ilir Meta i ka dërguar mesazh Atit të Shenjtë, Papa Françeskut me rastin e 1-vjetorit të shenjtërimit të Nënë TerezësKreu i shtetit shpreh falenderimet për vëmendjen e pandërprerë që i ka kushtuar dhe vazhdon të tregojë për marrëdhëniet historike e tradicionale si dhe lidhjet e Selisë së Shenjtë me Shqipërinë dhe shqiptarët. Mesazhi i plotë“Shenjtëria Juaj, Me rastin e njëvjetorit të shenjtërimit të Nënë Terezës së Kalkutës kam kënaqësin

Media Galeri