Opinion

Nga Spartak Ngjelal.Jetojmë në një kohë ku politika ndihet e trembur.Të gjithë liderët politikë janë trembur: edhe Rama që e fshehte frikën deri tani, është i trembur; njëlloj si Saliu; njëlloj si Basha; dhe njëlloj si Meta përpara tij.Pyetja që ngrihet këtu është kjo:Pse kanë frikë këta hipokritë?Kryesorja është se ra hipokrizia e tyre; nuk kanë më forcë demagogjike; dhe në fund: kërcënohen nga Reforma në Drejtësi.Thelbi i reformës në drejtësi, është
18.09.2017 - 19:41
13.09.2017 - 14:53
10.09.2017 - 17:24
09.09.2017 - 23:15
31.08.2017 - 11:04

Media Galeri