Smartphones

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve thotë se vetëvrasjet përbëjnë një ndër 10 shkaqet kryesore të vdekjeve në Shtetet e Bashkuara. Dy adoleshentë kanë gjetur një mënyrë për të zvogëluar shkallën e vetëvrasjeve, falë një aplikacioni që përdoret në telefonat inteligjentë. Hannah Lucas 15 vjeçe dhe Charlie Lucas, 13 vjeç janë motër e vëlla dhe së fundi u nderuan me një çmim nga shoqata amerikane jofitimprurëse e Shëndetit Mendor.Lajmi i vet

Media Galeri