Udhëtime

Shumë shqiptarë, kudo që jetojnë, zgjedhin që të pushojnë pse të kalojnë një pjesë të pushimeve të tyre verore, në plazhet e ishujve grekë. Mijëra emigrantë shqiptarë në Kanada dhe SHBA, edhe pse përballen me shumë orë udhëtim, zgjedhin thuajse çdo vit Korfuzin dhe ishuj të tjerë të vendit fqinjë, për të kaluar disa ditë në plazhet e rralla që gjenden atje.Për shqiptarët që jetojnë në Itali, kjo bëhet më e thjeshtë pasi kompania e njohur, Ventouris

Media Galeri