Fotolajme

Viza e pozicionuar midis hundës dhe buzës quhet ndryshe filtrumi. Kjo zonë është formuar në mënyrë që të lidhë tre pikat e ndryshme në fytyrën njerëzore. Zakonisht zhvillohet gjatë muajit të tretë ose të katërt të shtatzënisë. Është vërtetuar se edhe pjesa më e madhe e pacientëve meshkuj me filtrum është një nga shenjat fizike që vuajnë nga autizmi.Kjo vizë zakonisht nuk shqetëson askënd, por tek gratë që theksohet gjithnjë e më shumë, shkojnë drejt

Media Galeri