Maqedoni Kronikë

Një djalë i ri shqiptar ka humbur jetën në mënyrë të dhimbshme në Greqi, duke sakrifikuar jetën e tij, për atë të një fëmije të vogël.Bëhet fjalë për një 22-vjeçar nga fshati Haraçinë, në Maqedoni.Viktima është Burhan Latifi, i cili kishte shkuar në Greqi për pushime, por fundjavën e lënë pas gjeti vdekjen tragjikisht.I riu pa një fëmijë në vështirësi në det dhe u zhyt për ta shpëtuar, por pa mundur që ti japë ndihmë.Burhani humbi jetën mes dallg

Media Galeri