auto

Kompania “Nissan Motor” ka vendosur të tërheqë nga tregu 1 milion e 210 mijë automjete në Japoni, pasi disa prej tyre janë prodhuar pa kontrollet e duhura të sigurisë, njoftoi prodhuesi i makinave. Prodhuesi i dytë më i madh i makinave, në Japoni njoftoi zyrtarisht se ka vendosur të kryejë rikontrollin e 1 milion e 210 mijë automjeteve të prodhuara midis muajit tetor 2014 dhe shtator 2017.Sipas deklaratës së kompanisë “Nissan 
28.09.2016 - 00:54

Media Galeri