Transmetuar më 14-07-2022, 07:21

TIRANË- Hëna e plotë ka dhuruar pamje magjepsëse në qiellin shqiptar gjatë natës së kaluar.

Hëna u shfaq e plotë dhe e pastër me rrezatimin e saj të butë duke krijuar një pamje tërheqëse. Ajo dukej më afër Tokës.

Momentet u fiksuan nga NOA-LSA. Ja disa prej fotove: