Transmetuar më 23-08-2018, 21:17

Të gjitha shenjat e horoskopit kanë karakteristikat e tyre, që i bëjnë të veçanta.

Nëse do të flasim për shenjën e Dashut, njihet për disa cilësi të vyera.

Këti cilësi vijojnë si më poshtë:

kanë

DASHI. Njihet për personalitet të fuqishëm.

Personat e shenjës së Dashit kanë aftësi të mira organizative dhe vetëvlerësim të lartë. Ata nuk i pranojnë lehtë dështimet.

Por ata kanë edhe një të metë. Nuk i mendojnë shumë gjërat, ndaj dhe shpesh veprojnë të nxituar në situata të caktuara./a.k/noa.al/