Transmetuar më 26-02-2020, 00:00

Të nderuar lexues kjo është pasqyra e shtypit për sot, e enjte 26 shkurt 2020 me faqet e para të gazetave kryesore në Shqipëri.

Edhe sot temë kryesore në gazetat e ditës është çështja e koronavirusit.

Sakaq sondazhi i mëposhtëm që realizoi NOA.al në faqen e saj zyrtare në Facebook tregoi se shqiptarët më së shumti mendojnë që koronavirusi është çështje kohe që të mbërrijë dhe te ne.

Sondazhi i NOA.al