Transmetuar më 28-07-2020, 22:37

Të nderuar lexues, në kuadrin e informacionit mbi festën e Kurban Bajramit ju ftojmë të ndiqni këtë material special mbi fjalën e fundit të Profetit Muhames a.s., profeti i 23-të dhe i fundit i dërguar nga Zoti.

Fjalët e Profetit Muhamed a.s. në hutben e fundit që mbajti përpara mijëra besimtarëve në haxhin e vetëm të jetës së tij përpara se të ndërronte jetë, fjalë të cilat konsiderohen si testamenti i tij për të gjithë besimtarët, janë kthyer në simbol dhe në parimet thelbësore të sjelljes dhe jetesës së myslimanëve prej 14 shekujsh.

Hutbeja e lamtumirësFjalët e Profetit Muhamed a.s. në hutben e fundit që mbajti përpara mijëra besimtarëve në haxhin e…

Publiée par Komuniteti Mysliman i Shqipërisë sur Mardi 28 juillet 2020