Transmetuar më 28-07-2022, 20:42

Jeta të përball me probleme nga më të ndryshmet. Ndodh që ndodhesh në situatë të vështirë dhe ke nevojë për ndihmë. E atëhere ti u drejtohesh miqve.

Por cili prej tyre nuk do ta hapë celularin kur ti e ke ‘lakun në fyt’?

Sipas studimit këto janë shenjat që edhe nëse e ‘tund këmbën’ nuk do të ndihmojnë:

Ujori

Disa shenja të ajrit si Ujori janë miq të mirë, por vetëm kur nuk keni nevojë për ta. Atyre nuk u pëlqen të përfshihen në dramën e njerëzve të tjerë. Pra, nëse jeni duke u grindur me kolegun tuaj ose keni ndonjë problem në punë; ata do të preferonin të mbanin një distancë të sigurt dhe të shmangnin telefonatat tuaja derisa të mos keni më nevojë për ta.

Gaforrja

Disa shenja të horoskopit si gaforrja mund të mos jenë veçanërisht të padobishme në një krizë, por thjesht mund të jenë të vështira për t’u gjendur. Kjo shenjë e ujit është jashtëzakonisht emocionale dhe ka periudha të gjata ku ata shkëputen tërësisht nga rrjetet sociale dhe telefonat e tyre. Qëllimi i tyre është të detoksohen plotësisht dhe të jenë një me mendimet dhe ndjenjat e tyre. Kjo tregon se ju nuk mund të mbështeteni plotësisht tek këta miq pasi ata shpesh janë të paarritshëm.

Akrepi

Kjo shenjë e ujit është dikush që kënaqet duke parë problemet në jetën e njerëzve të tjerë edhe pse nuk janë ata që e shkaktojnë dramën në jetën tuaj. Akrepat nuk do t’u përgjigjen thirrjeve tuaja nëse e dinë që ju keni nevojë për ndihmë, sepse do të preferonin që dikush tjetër t’ju ndihmojë. Prandaj, Akrepi është egoist që nga lindja dhe mendon vetëm për ti shërbyer interesave të tij.