Transmetuar më 19-09-2022, 07:19

Që kur WhatsApp erdhi në jetën njerëzore, mënyra jonë e komunikimit ka ndryshuar rrënjësisht. Ishte një revolucion në kohën e tij, fakti i të qenit në gjendje të flisje me këdo, pavarësisht kufijve, njëkohësisht dhe pa pagesë, duke pasur nevojë vetëm për internetin.

E mira e këtij aplikacioni të mesazheve celulare është se përditësohet herë pas here dhe prezanton veçori të reja që e bëjnë më të lehtë komunikimin. Kohët e fundit, kompania që e zotëron shtoi një veçori, në bazë të cilës mund të fshini një mesazh nga një bisedë dhe të parandaloni njerëzit e tjerë që ta lexojnë atë.

Problemi është se sa herë fshihej një mesazh, linte gjurmë dhe dilte "ky mesazh u fshi". Gjë që ndonëse pengonte leximin e përmbajtjes, të gjithë do ta dinin se keni bërë një gabim ose jeni penduar që e keni dërguar.

Ky problem nuk është rregulluar ende, por e kundërta është e vërtetë, kur fshini një mesazh që keni dashur të dërgoni. Sipas faqes së internetit "WABetaInfo", kjo tregon se WhatsApp dëshiron të shtojë mundësinë e kthimit pas fshirjes së një mesazhi. Ky funksion do t’ju lejojë të zhbëni mesazhin e fshirë kur të jetë klikuar për në "kosh".

Do të duhen disa sekonda për të shtypur "zhbëj" dhe mesazhi do të kthehet. Faqja e internetit "WABetaInfo" shpjegon: "Aftësia për të rikuperuar mesazhet që janë fshirë gabimisht falë opsionit të zhbërjes është e disponueshme për të gjithë përdoruesit sot".

Për të pasur këtë funksion të ri duhet të përditësoni aplikacionin nga App Store, ata që kanë Android nuk do të mund ta përdorin ende.