Transmetuar më 05-07-2023, 11:45

Në fund të fundit, vera si stinë është gjithashtu shumë sensuale. Të nxit të kërkosh më intensivisht për të gjetur gjysmën tjetër.

Nga të dymbëdhjetat, megjithatë, katër janë shenjat me shanset më të mëdha për të përjetuar një verë të “nxehtë”.

DASHI

Dashi është gjahtari i fundit. Është ai që sapo të shkelë këmbën në plazh do të nisë të kërkojë “viktimën” e tij të mundshme. Ai është gjithashtu një tip atletik, zakonisht ka një trup të bukur, do të bëjë edhe sporte mbresëlënëse ujore dhe do të tërheqë vëmendjen. Dhe kur të gjejë “qëllimin” e tij, nuk do të ngurrojë të afrohet, të bëjë lëvizjen e parë, të shijojë pije/kokteje.

GAFORRJA

Nga ana tjetër, gaforrja është romantik dhe i ulët. Dhe për shkak se ajo mësohet të shkojë mjaft shpesh në të njëjtat vende, ajo ndihet komode për të flirtuar dhe për të rënë në dashuri. Për të “funksionuar”, Gaforrja duhet të frymëzohet edhe nga mjedisi dhe nëse ndodhet ose në një ishull ku ka qenë shumë herë, ose në fshatin e tij që e konsideron “shtëpinë e tij”, atëherë një i dashur grek do ta shohë lehtësisht.

LUANI

Është shenja që do “i bjerë” çdo turisti për të “reklamuar” vendin dhe për të konfirmuar reputacionin. Ai do të tregojë pijet, ushqimet. Dhe duke qenë se një Luan nuk del kurrë kot në plazh, e vetmja gjë e sigurt është se ai do të tërheqë vëmendjen me stilin e tij.

PESHQIT

Dashi dhe Luani mund të jenë më miqësorë, më të sigurt dhe më pasionantë, por Peshqit janë si Gaforrja: romantikë, deri në kockë. Është frymëzuar nga deti, plazhi, zhurma e valës dhe hëna. Vera për të është periudha më idilike dhe dashuria i vjen krejt natyrshëm.