Transmetuar më 20-02-2024, 20:54

Rike Roçi ka treguar se emri i saj është pseudonim dhe se emri i vërtetë është Nife.

Ajo thotë se emrin Nife e ka pasur gjyshja e saj, të cilën gjithashtu e thërrisnin Rije.

Rikja u ka kërkuar banorëve të mos qeshnin me emrin e saj dhe ata thjesht e kanë pyetur për origjinën e emrit.

"Mos u tallni se do filloj t’ju shaj. Nife e kam, është emri i gjyshes. Mua më thërrasin Rike se edhe gjushen e thërrisnin Rike. E kuptoni? Kam marr dhe emrin dhe pseudonimin e gjyshes.

Bashkohu me kanalin e NOA WhatsApp për lajmet më të fundit direkt në celularin tënd